Napísali o nás

Rádio Lumen: Domkári vo Zvolene

Zvolen

V relácii Študentské šapitó na Rádiu Lumen rozprávali v pondelok 28. novembra 2011 mladí zo Zvolena - predsedníčka strediska Vierka Fekiačová a animátor Števo Moravčík. Témou boli, ako inak, Domka a animátorstvo.

Domka na udeľovaní cien MOST

Na udeľovaní cien MOST sa zúčastnila aj Domka. Získala ocenenie Cena Rady mládeže Slovenska. Záznam z podujatia odvysielala TV Lux.

Boli sme v TV Lux

Domka nechýbala ani v TV Lux. Nájdete nás aj v týchto reláciach.

Trnava Live: Festival Lumen videlo 10-tisíc ľudí

Trnava

K jedným z najznámejších podujatí Domky nepochybne patrí Festival Lumen, ktorý sa koná každý rok v Trnave. Z množstva článkov ako ukážku vyberáme príspevok webovej stránky www.trnava-live.sk

Postoy.sk: TÉMA: Boj o dve percentá

Počet neziskových organizácií z tretieho sektora, ktoré sa uchádzajú o možnosť poukázať 2 % z dane v ich prospech, každoročne narastá. Medzi tisíckami prijímateľov možno nájsť sudcov, poľovnícku či nukleárnu spoločnosť, športovcov J&T, golfistov, športových potápačov a rôzne, podľa názvu neidentifikovateľné občianske združenia.

Akcia: Animátor v médiách

Bratislava

Ak si chceš prečítať, čo všetko sa o AA09 popísalo, stačí si kliknúť...

SME: Zaplnené autobusy boli pre animátorov zážitkom

Bratislava

Hlavné mesto zažilo cez víkend inváziu saleziánskych mladých. Dobrovoľníci z celého Slovenska sa stretli na zábavnom programe na bratislavskom Hlavnom námestí. Pripravila ho pre nich kresťanská rehoľa saleziáni ako poďakovanie za pomoc pri práci s mladými.

TV TA3: HOSŤ V ŠTÚDIU: Práca s mládežou

Zajtra deti oslavujú svoj medzinárodný deň. Vo svetovom kódexe detských práv sa píše, že všetky deti majú právo na starostlivosť a lásku. A každé dieťa má právo na hru a voľný čas. Práve o voľnočasové aktivity, ale tak trochu aj o výchovu detí a mládeže sa starajú okrem iného aj kresťanské organizácie. O deťoch sme sa rozprávali so Zuzanou Bábovkovou zo združenia Domka.

·registrácia ·zabudol som heslo

Domka - sekretariát

Miletičova 7
sekretariat@domka.sk